طرز تهیه میرزاقاسمیخوشمزه شمالی
مواد مورد نیاز برای 4 نفر | |
مواد لازم | مقدار لازم |
بادمجان | 5 عدد متوسط |
گوجه | 2 عدد |
سیر | 1 بوته |
تخم مرغ | 3 عدد |
روغن
فلفل نمک |
به مقدار لازم |
مرحله به مرحله میرزا قاسمی
در ابتدا بادمجانها را کباب میکنیم ( شما میتوانید بادمجانها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجانها را جدا میکنیم ؛ پس از آن بادمجانها را ساطوری مینماییم.
حال نوبت به گوجهها میرسد ؛ گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد میکنیم.
سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمیسیرها سرخ شود.
سپس بادمجانها و گوجههای آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمیروغن بیافتد ادامه میدهیم.
حال کمینمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط میکنیم و انقدر هم می
زنیم تا بسته شده و سرخ شود.
بعد بادمجانها و تخم مرغها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط میکنیم.
میرزا قاسمیما آماده شده و میتوانید آنرا در دیس کشیده و با تزئین سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی
میرزا قاسمیجزو غذای محلی – گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میرزا قاسمیرا میتوانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد